Kamerplanten Assen

Kijkt u uit naar mooie, goed verzorgde kamerplanten in alle soorten en maten in omgeving Assen, kom naar Tuinscala Hoogeveen voor de beste kwaliteit tegen scherpe prijzen! Of u nu op zoek bent naar bloeiende kamerplantengroene kamerplantencactussen of vetplanten, in ons tuincentrum bij Assen slaagt u altijd!

Niet alleen hebben wij een ruime keus aan verschillende soorten kamerplanten in ons tuincentrum nabij Assen maar ook kunt u uw eigen arrangement laten opmaken. In een mooie schaal of mand maken wij een plantenstukje met uw favoriete kamerplanten. Leuk om te geven als cadeau of om uzelf te verwennen.

Plantengids

Naast kamerplanten zijn wij ook specialist op het gebied van tuinplanten. Om te kunnen oriënteren welke tuinplanten het mooiste in uw tuin passen hebben wij een complete plantengids op onze website met meer dan 8000 tuinplanten. Zoek op bloeimaanden, wintergroen, kleurbloem en vindt de planten die het beste bij u passen. 

Zien en voelen

Kamerplanten moet u zien en voelen! Woont u in de omgeving van Assen, kom dan gezellig langs bij Tuinscala Hoogeveen en laat u inspireren. Luchtzuiverende kamerplanten zijn momenteel erg populair! Voor vragen over ons assortiment, kunt u contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder!