Viva viola! De lente komt eraan...

Viva viola! De lente komt eraan...

Het mag dan nog wel wat fris zijn buiten, maar bij Huis & Tuin Hoogeveen kunnen we niet wachten op de komst van de lente! En wat is nu een betere manier om het voorjaar te verwelkomen dan met prachtige violen? Deze kleurrijke bloemen toveren elke tuin om tot een feestelijk schouwspel. Bij ons vind je de mooiste groot- en kleinbloemige violen om het nieuwe seizoen in stijl te begroeten.

Tip! Tot en met donderdag 22 februari hebben we een fantastische aanbieding voor je: scoor een 6-pack violen voor maar 3,99!

Fijne viooltjes

Violen behoren tot de meest geliefde voorjaarsbloemen, en terecht! Hun vrolijke kleuren en delicate bloemen brengen direct een gevoel van warmte en vreugde in je tuin. Bij Huis & Tuin Hoogeveen hebben we een uitgebreid assortiment aan groot- en kleinbloemige violen, zodat je de perfecte match kunt vinden voor jouw tuin. Kies een zonnige plek in je tuin voor de violen. Ze houden van licht en zullen het beste bloeien als ze dagelijks voldoende zon krijgen. Combineer verschillende kleuren violen voor een speels effect. Denk aan paarse en gele tinten voor een levendige uitstraling, of ga voor een subtiele mix van wit en roze voor een romantische sfeer.

Onze tuinplanten


 

Zo verzorg je de viool

Violen doen het uitstekend in bloembakken en potten. Creëer een kleurrijk hoekje op je terras of balkon door verschillende potten te vullen met diverse soorten violen. Om ervoor te zorgen dat je violen langdurig en uitbundig bloeien, is het belangrijk om ze goed te verzorgen. Hier zijn enkele eenvoudige verzorgingstips:

  1. Gebruik een hoogwaardige meststof om je violen regelmatig te voeden. Dit stimuleert de groei en bloei van de planten.
  2. Verwijder regelmatig uitgebloeide bloemen om nieuwe knopvorming te stimuleren. Dit zorgt voor een langer bloeiseizoen.
  3. Hoewel violen behoorlijk winterhard zijn, kan bescherming tegen late voorjaarsvorst nuttig zijn. Bedek ze 's nachts met bijvoorbeeld vliesdoek om vorstschade te voorkomen.
  4. Houd de grond rondom de violen vochtig, maar vermijd dat de wortels in het water staan. Regelmatig water geven is essentieel voor een weelderige bloei

Kom langs en haal jouw favoriete viooltjes in huis!

Shop de mooiste viooltjes bij Huis & Tuin Hoogeveen!

Gratis oppotten!

Bij Huis & Tuin Hoogeveen willen we dat jouw violen perfect gedijen. Daarom bieden we een gratis oppotservice aan! Breng je gekozen violen naar ons tuincentrum, en wij potten ze gratis voor je op in de perfecte pot of bak. Kies een pot uit in de winkel of breng zelf een bloempot mee. Zo ben je verzekerd van een goede start voor jouw voorjaarstuin. Leuk voor je eigen tuin, maar ook een geweldig cadeau-idee! Verras een vriend, familielid of buurman met een kleurrijk assortiment violen. Kies verschillende kleuren en stel een vrolijk 'boeket' samen om het voorjaar te vieren. Een cadeau waar iedereen blij van wordt!

Onze potterie


 

Shop viooltjes bij Huis & Tuin Hoogeveen

Bij Huis & Tuin Hoogeveen zijn we helemaal klaar voor de lente, en we nodigen jou uit om met ons mee te vieren! Ontdek de prachtige wereld van violen en geef je tuin een feestelijke make-over. Violen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een perfect cadeau om het voorjaar te delen met je dierbaren. Wij kijken ernaar uit om jou te verwelkomen bij Huis & Tuin Hoogeveen en samen het voorjaar te omarmen met deze kleurrijke lentebodes!

Openingstijden & contact

Tags: